Integracija sistema

Besplatna inicijalna konsultacija

SIGURNOST RAČUNARSKIH SISTEMA

Danas, kada mreže koriste milioni ljudi u svrhe razmene poverljivih dokumenata, bankarskih transakcija (e-banking) ili kupovine preko interneta, bezbednost na mreži postala je veliki problem i važan faktor za razmatranje. Pažljivo planiranje i implementiranje sigurnosnih rešenja je danas jedini način za sigurno poslovanje, uz edukaciju osoblja radi prevencije socijalnog inženjeringa. Višegodišnjim iskustvom u implementaciji firewall, intrusion detection, antivirus, spam control i drugih sigurnosnih rešenja, dodatno ćemo osigurati Vaše poslovanje.

EKSPERTIZA POSTOJEĆIH INFORMACIONIH SISTEMA

Ekspertiza informacionog sistema obuhvata sagledavanje stanja i mogućnosti postojećeg sistema, sa stanovišta hardverskih, softverskih, aplikativnih i ljudskih resursa. Razumevanjem poslovnih potreba klijenta i dubokom analizom postojećeg IT sistema najlakše se dolazi do pravih rešenja. Analizom performansi sistema se otkrivaju uska grla u sistemu i predlažu se rešenja za prevazilaženje problema. Zatim se predložena rešenja integrišu u postojeći sistem, nakon čega se vrši integraciono testiranje sistema, kao i dalje finije podešavanje pojedinačnih komponenata.

IMPLEMENTACIJA SOFTVERSKIH REŠENJA

Predstavlja vođenje klijenta od kupovine do početka korišćenja softvera i/ili opreme koju je kupio. U zavisnosti od kompleksnosti sistema koji se implementira može obuhvatati više tehničkih ili projektnih faza. Vršimo prevashodno implementacije Microsoft, Kaspersky i Sophos rešenja, međutim i mnoge drugi proizvodi i veliki svetski proizvođači nam nisu strani (Symantec, Adobe, Corel, Alt-N, Eset itd).

STRUKTURALNO KABLIRANJE MREŽE

Svaka računarska mreža mora biti dobro osmišljena kako bi svi resursi skladno funkcionisali. Ali, rad na računarskoj mreži ne počinje od podešavanja mrežnih uređaja, već od “grubih” radova kao što su bušenje zidova i postavljanje kablova kojima će mreža biti povezana. Zato je ovaj korak jedan od najbitnijih, i ukoliko nije dobro odrađen cela mreža neće ispravno funkcionisati. Nudimo profesionalne usluge strukturalnog kabliranje, uz Vaš ili naš projekat rasporeda kablova u Vašoj infrastrukturi. Posao će biti odrađen maksimalno brzo i u vreme koje Vi izaberete, kako bi što manje smetao vašem poslovanju.